SRBI SU LUDELI ZA GLUMCIMA IZ SERIJE REBELDE, A EVO KAKO DANAS IZGLEDAJU: 20 godina prošlo od ove SVETSKE GROZNICE
Rebelde, Foto: Printscreen/Instagram/hoyquetevasrbd

recept

SRBI SU LUDELI ZA GLUMCIMA IZ SERIJE REBELDE, A EVO KAKO DANAS IZGLEDAJU: 20 godina prošlo od ove SVETSKE GROZNICE

U središtu pažnje je bila škola "Elite Way" i njeni učenici. A gde su, šta rade i kako izgledaju danas glumci serije "Rebelde"?

Objavljeno:

Ove godine obeležava se 20 godina jedne od najvećih telenovela koje su ikad vladale malim ekranima. Reč je o meksičkoj seriji "Rebelde", a tokom 440 epizoda gledaoci su živeli uzbudljive živote glavnih junaka, emocionalne zavrzlane i šokirali se neočekivanim preokretima.

U središtu pažnje je bila škola "Elite Way" i njeni učenici. A gde su, šta rade i kako izgledaju danas glumci serije "Rebelde"?

Usprkos tome što se prikazivala samo dve godine, od 2004. do 2006, meksička hit muzička drama kulminirala je sa ukupno 440 epizoda. Budući da je pratila podvige grupe učenika u prestižnom internatu, serija je takođe pomogla u katapultiranju karijera šestoro njenih glumaca. Bili su to: Anahí, Dulse Maria, Maite Peroni, Alfonso Herera, Kristofer von Ukerman i Kristian Ćavez.

Svaki od njih postao je i deo iznuzetno uspešnog benda "RBD". Grupa je izdala devet studijskih albuma i postala jedan od najuspešnijih latino bendova svih vremena, pre nego što se raspala 2009. godine.

Svaki je član potom nastavio vlastitu jednako impresivnu karijeru. Sada je prošlo 20 godina od kako je "Rebelde", omiljena meksička tinejdžerska telenovela, premijerno prikazana - a nostalgija je još uvek velika.

Hitovi poput "Rebelde", "Sálvame" i "Sólo Quédate en Silencio" vinuli su ih u zvezde, a prodali su preko 15 miliona ploča širom sveta. Nakon što su zaradili dve nominacije za Latino GRAMMY, postali su najuspešnija latino pop grupa svih vremena, prenosi Miss7.

Godine 2020. cela diskografija benda prvi je put stavljena na platforme za streaming. A 26. devembra te godine, Anahi, Kristian, Maite i Kristofer ponovno su se okupili na virtualnom koncertu, gde su fanove počastili svojim najvećim hitovima i kultnim plesnim pokretima. Dok se nostalgija nastavlja, na TikTok-u, u hit videu, možemo da vidimo kako danas, 20 godina od kultne serije, izgledaju glavni akteri.

A podsetimo se da je "RBD" bend nastupao i u Beogradu u više navrata, u prepunoj Areni 2008. godine.

Netfliks je 2022. godine objavio reboot serije, koji je takođe bio vrlo uspešan. Nova serija je predstavila novu grupu mladih ambicioznih muzičara u prestižnoj internatskoj srednjoj školi u Meksiko Sitiju, pod nazivom "Elite Way School" (sada nazvana EW), a takođe se dotiče događaja koji su se dogodili u telenoveli iz 2004. godine.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Blic Žena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.